Previse tesko za mene xDDDD
Moram da se izvezbam :/
Ko je najbolji range tank/pusher/high damage heroj?
Za sad se sluzim enigmama. ALi treba mi neko mocniji. Morphling?
EDIT: enigma je mocniji...... Imam strava strategy ali sam los, fali mi brzina. Moram da teram kule da rokaju moje tankove dok mi drugi heroji rade druge stvari. Spor sam.
EDIT:Sylla je ipak najjaci. Imam mega strategiju.
Ukljucuje 7 razlicitih heroja.
Sve vreme sam smisljao kako bih mogao da skupim najbolju ekipu xD
Sad samo da li ce da radi u praksi to je problem.
Mozes da biras: Da ti kazem ali da ne smes to da koristis[ako se ispostavi da radi to ti je glupo], ili da ti ne kazem[preporuceno] ali da se mozda sam setis[verovatno]
EDIT: I jos jednu novu koja ukljucuje massive attack jednog heroja, znaci sto vise njih, plus samo jos jedan gej pored
Radi brzo ali mi ubiju sve heroje pre nego sto stignem do poslednje kule. Zato sto ne znam da saljem prave unite na kule -.-
EDIT: Resio sam i taj problem, taman kad mi ubiju sve heroje posaljem GOMILU furiona da se tp kod throna.
EDIT: Taj massive attack nece da radi zato sto mi uzasno laguje xD Jbg...A sigurno je dobra ideja. Previse ljudi previse laga. Mozda da upotrebim neku mesavinu ove dve strategije xD
EDIT: Ova igra je mnogo do jaja xD
EDIT: Jos samo 1 try xD Poslati kurira kod trona i onda teleportovati gomilu furiona tamo da unisti dve kule pa tron. Da li brze ide rusenje ove dve kule koje hocu da preskocim ili kupovanje 100 furiona? xD
EDIT: lol koliko editova x